0
Winkelmand

Franse stoofpot van varkenslapjes

Probeer ook eens deze Franse stoofpot van varkenslapjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de boter in een grote braadpan met dikke bodem en braad hierin het vlees rondom aan.
  2. Voeg de ui toe en bak circa 5 minuten mee op een lage stand.
  3. Voeg de kruiden en mosterd toe en blus af met de wijn. Laat dit even inkoken en voeg dan de room toe. Leg het deksel op de pan en stoof het vlees op een lage stand in circa 50 minuten gaar.
  4. Laat de saus nog circa 10 minuten zonder deksel zachtjes inkoken en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
  5. Lekker met aardappelpuree.

Ingrediënten

4 personen

600 gram varkenslapjes in dobbelstenen

2 eetlepels boter

1 ui gesnipperd

2 takjes tijm

1 laurierblaadje

1 eetlepel scherpe mosterd

200 milliliter droge witte wijn

100 milliliter kookroom

Ingrediënten

Voor 4 personen

2310073000000 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Verstegen Laurier product photo
Verstegen LaurierVerstegen Laurier 2 g zakje1,33
Alternatief
1
Marne Dijon mosterd scherp product photo
Marne Dijon mosterd scherpDijon mosterd 235 gr0,85
Alternatief
1
Coop Droge witte huiswijn product photo
Coop Droge witte huiswijnCOOP Huiswijn wit droog BIB 3L9,99
Alternatief
1
8710624205287 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
335
Koolhydraten
3
Vetten
17
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
36
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0