0
Winkelmand

Franse uiensoep met gegratineerde kaas

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de boter in een soeppan met dikke bodem en bak de uien in circa 30 minuten goudbruin en zacht. Voeg de bloem toe en bak deze 2 minuten mee.
  2. Voeg de wijn, laurier, tijm en bouillon toe en laat nog circa 15 minuten pruttelen. Verwarm de ovengrill.
  3. Verdeel de soep over 4 ovenvaste kommen en leg de plakken kaas erop. Zet de soep onder de grill tot de kaas gesmolten is.

Ingrediënten

4 personen

30 gram boter

800 gram uien in ringen

2 eetlepels bloem

250 milliliter witte wijn

1 laurierblaadje

2 takjes tijm

1.5 liter rundvleesbouillon

8 plakken oude kaas

Ingrediënten

Voor 4 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
15
Momenteel niet beschikbaar
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1
Verstegen Laurier product photo
Verstegen LaurierVerstegen Laurier 2 g zakje1,33
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Maggi Bouillon rundvlees blokjes product photo
Maggi Bouillon rundvlees blokjesMAGGI Bouillon Rundvlees 123 Gram Doos1,15
Alternatief
1
Vergeer Extra oude kaas plakken product photo
Vergeer Extra oude kaas plakkenVergeer Holland XO gesneden kaas extra oud 175gr2,99
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
295
Koolhydraten
18
Vetten
15
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
10
Vezels
5
Zout
4
Suiker
0