0
Winkelmand

Freakshake Banaan-Pindakaas

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de bananen en snijd in dunne plakjes. Doe in een diepvrieszakje en vries minimaal 4 uur. Hak de pinda's fijn.
  2. Doe de bevroren banaan samen met de kokosmelk, de koekkruiden, het zout en 3/4 van de pindakaas in een blender en maal glad. Bewaar de helft van het mengsel in de koelkast en schenk de overige helft in een kom, bewaar afgedekt 30 minuten in de vriezer.
  3. Zorg dat de glazen goed koud zijn en voorzie de binnenzijde met behulp van een lepel met rustieke strepen pindakaas. Schenk voorzichtig het gekoelde mengsel in het glas. Schep met behulp van een ijslepel bollen ijs uit het bevroren mengsel en schep dit bovenop de shake.
  4. Decoreer de freakshake met rustieke strepen pindakaas en de fijngehakte pinda’s.

Ingrediënten

4 personen

250 milliliter kokosmelk

4 bananen

3 eetlepels pindakaas

2 theelepels koekkruiden

zout (naar smaak toevoegen)

1 handje gezouten pinda's

Ingrediënten

Voor 4 personen

Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
2
5099368909242 product photo
Alternatief
4
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Pindakaas groot product photo
g'woon Pindakaas grootg'woon Pindakaas 600gr Pot3,19
Alternatief
1
Verstegen Mix voor koek & speculaas product photo
Verstegen Mix voor koek & speculaasVerstegen kruidenmix voor koek en speculaas 40 g Pot1,65
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Duyvis Pinda’s gezouten product photo
Duyvis Pinda’s gezoutenDuyvis Pinda's Gezouten 370 gr2,19
Alternatief
1

Alternatief