Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Blancheer de koolbladeren 30 seconden in zacht kokend water en leg in een bak koud water. Kook de peultjes in 2 minuten beetgaar. Laat met de koolbladeren afkoelen.
- Schil de mango en snijd met de komkommer, courgette en lente-uitjes in dunne reepjes van 8-10 cm. Halveer de peultjes in de lengte. Doe in een kom en voeg de taugé toe.
- Pluk de blaadjes van de kruiden en snijd de rode peper fijn.
- Rasp een halve limoen en pers de limoen uit. Maak een dressing van sap, sojasaus, rasp, sesamolie en vissaus.
- Halveer de koolbladeren in de lengte en verdeel 1/12 deel van de groentenmix onderaan een koolblad. Bestrooi met sesam en rol op. Herhaal dit tot alles op is.
- Serveer met dressing, partjes limoen en sesam.
Ingrediënten
Voedingswaarde
- Energie
- 115
- Koolhydraten
- 14
- Vetten
- 3
- Verzadigde vetten
- 0
- Eiwitten
- 5
- Vezels
- 5
- Zout
- 1.6
- Suiker
- 0