0
Winkelmand

Frisgroene minirisotto

Probeer ook eens deze heerlijke frisgroene minirisotto!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de olie en fruit de sjalot op lage stand een paar minuten maar laat deze niet verkleuren.
  2. Voeg de rijst toe en roer om tot alle korrels bedekt zijn met een laagje olie.
  3. Giet beetje bij beetje de hete bouillon bij de rijst en kook al roerend in circa 20 minuten beetgaar.
  4. Roer de doperwten door de rijst en warm nog 2 minuten mee.
  5. Maal de peterselie, munt en olie samen fijn met een staafmixer en roer dit als laatste door de risotto.
  6. Schep in 4 diepe borden, garneer met de kaaskrullen en maal er wat peper over.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel olijfolie

1 sjalot gesnipperd

200 gram risottorijst

600 milliliter groentebouillon heet, van tablet

100 gram diepvriesdoperwten ontdooid

4 takjes platte peterselie alleen de blaadjes

2 takjes munt alleen de blaadjes

4 eetlepels extra vergine olijfolie

40 gram grana padano-kaas in krullen geschaafd

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Lassie Risotto rijst product photo
Lassie Risotto rijstLassie Risottorijst 400 gram1,49
Alternatief
1
7613032868895 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624273590 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Galbani Grana padano product photo
Galbani Grana padanoGrana Padano Rasp 60gr1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
340
Koolhydraten
42
Vetten
15
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0