0
Winkelmand

Frisgroene puree van erwtjes, broccoli en basilicum

Probeer ook eens frisgroene puree van erwtjes, broccoli en basilicum!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de broccoli in water met zout in circa 4 minuten beetgaar.
  2. Voeg de doperwten toe en kook nog circa 2 minuten mee tot ze beetgaar zijn.
  3. Giet de groenten af en pureer ze met een stamper.
  4. Roer de boter en basilicum erdoor en breng op smaak met zout en peper.

Ingrediënten

4 personen

400 gram broccoli in kleine roosjes

200 gram diepvriesdoperwten ontdooid

20 gram boter

0.5 bosje verse basilicum fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Doperwten extra fijn product photo
g'woon Doperwten extra fijng'woon Doperwten extra fijn 200g0,94
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
110
Koolhydraten
8
Vetten
5
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0