0
Winkelmand

Frisgroene puree van erwtjes, broccoli en basilicum

Probeer ook eens frisgroene puree van erwtjes, broccoli en basilicum!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de broccoli in water met zout in circa 4 minuten beetgaar.
  2. Voeg de doperwten toe en kook nog circa 2 minuten mee tot ze beetgaar zijn.
  3. Giet de groenten af en pureer ze met een stamper.
  4. Roer de boter en basilicum erdoor en breng op smaak met zout en peper.

Ingrediënten

4 personen

400 gram broccoli in kleine roosjes

200 gram diepvriesdoperwten ontdooid

20 gram boter

0.5 bosje verse basilicum fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Broccoli product photo
BroccoliBroccoli0,99
Alternatief
1
g'woon Doperwten extra fijn product photo
g'woon Doperwten extra fijng'woon Doperwten extra fijn 200g0,88
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
110
Koolhydraten
8
Vetten
5
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0