0
Winkelmand

Frisse stamppot met shoarma

Een recept voor een verrassende, frisse stamppot met shoarma, tuinkers en radijs.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook.
  2. Schil de aardappels en snijd in stukken. Snijd de sla in grove repen en de radijsjes in kwarten.
  3. Kook de aardappelen gaar in 20 minuten. Giet de aardappels af en stamp ze grof met de melk en de boter. Schep de sla door de puree en houd warm in de pan met de deksel erop.
  4. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de shoarma goudbruin en gaar.
  5. Verdeel de stamppot over de borden, schep de shoarma erop en garneer met de tuinkers en radijsjes.

Ingrediënten

4 personen

500 gram shoarmareepjes

1 krop salatrio

1.5 kilogram kruimige aardappels

150 milliliter melk

25 gram boter

1 bakje tuinkers

200 gram radijsjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Shoarmavlees reepjes product photo
Shoarmavlees reepjesShoarmavlees4,09
Alternatief
1
Salatrio product photo
SalatrioCoop Salat trio1,09
1
Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Bio+ Tuinkers product photo
Bio+ TuinkersBio-Tuinkers1,00
1
8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief