Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Schil de pompoen, de chili peper, de rode ui en de knoflook in fijne stukjes.
- Bak de rode ui, knoflook, gember en chili in een scheutje olijfolie in een ruime pan voor 5 minuten op laag vuur. Voeg de wortel en de pompoen toe.
- Schenk 700 ml water samen met het blikje kokosmelk en het groentebouillonblokje in de soeppan en laat 15 minuten koken. Pureer vervolgens met een staafmixer glad en schenk in kommen.
- Rooster de pompoenpitten in een droge pan totdat ze poppen.
- Garneer de soep met de geroosterde pompoenpitten en verkruimel de feta erboven.
Ingrediënten
4 personen
Voedingswaarde
- Energie
- 0
- Koolhydraten
- 0
- Vetten
- 0
- Verzadigde vetten
- 0
- Eiwitten
- 0
- Vezels
- 0
- Zout
- 0
- Suiker
- 0