0
Winkelmand

Frittata met spinazie en cervelaat

Een gezond en smaakvol gerecht dat snel op tafel staat. Geschikt voor het hele gezin!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de cervelaatworst in reepjes. Bak de worst in een koekenpan met een antiaanbaklaag langzaam bruin.
  2. Pel de ui en de knoflook en snijd het klein. Fruit de ui en de knoflook kort mee met de worst.
  3. Was de spinazie. Laat de spinazie met aanhangend water slinken.
  4. Druk er zoveel mogelijk vocht uit. Doe de spinazie bij het worstmengsel.
  5. Klop de eieren los met de yoghurt en voeg peper en tijm toe.
  6. Schenk de eieren over het spinaziemengsel. Laat de eieren met een deksel op de pan op klein vuur in ca. 10 minuten gaar worden.
  7. Snijd de frittata in punten en geef er brood bij.

Ingrediënten

2 personen

30 cervelaatworst

1 ui

1 teentje knoflook

300 gram spinazie

3 eieren

3 eetlepels halfvolle yoghurt

tijm (naar smaak toevoegen) naar smaak

Ingrediënten

Voor 2 personen

Cervelaat product photo
CervelaatCervelaat2,99
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,39
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Melkan Halfvolle milde yoghurt product photo
Melkan Halfvolle milde yoghurtMelkan Halfvolle milde yoghurt1,05
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
219.54
Koolhydraten
5.18
Vetten
12.91
Verzadigde vetten
4.5
Eiwitten
18.34
Vezels
4.46
Zout
0.87
Suiker
2.14