0
Winkelmand

Frittata met tonijn en puntpaprika

Lekker en snel klaar: frittata met tonijn en puntpaprika. En heb je frittata over? Eet het de volgende dag als lunch! Zonde om weg te gooien.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de ovengrill. Klop de eieren los met de melk, zout en peper. Schep de ui, paprika en kruiden erdoor.
  2. Verhit de olijfolie in de pan en schenk het eimengsel erin. Verdeel de tonijn en kappertjes erover. Laat de frittata op een lage stand afgedekt 8-10 minuten zachtjes garen.
  3. Bestrooi met de kaas en gratineer de frittata zonder deksel nog circa 2 minuten onder de ovengrill.

Ingrediënten

2 personen

4 eieren

4 eetlepels melk

1 ui in ringen

1 rode puntpaprika in ringen

0.5 eetlepel Italiaanse kruiden

2 eetlepels olijfolie

1 blikje tonijn uitgelekt

1 eetlepel kappertje

50 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 2 personen

Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
1
Zoete puntpaprika's product photo
Zoete puntpaprika'sCoop punt paprika 2 stuks folie1,65
Alternatief
1
Verstegen Italiaanse kruiden product photo
Verstegen Italiaanse kruidenVerstegen Italiaanse kruiden 50 g Pot3,15
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
John West Tonijnstukken in water product photo
John West Tonijnstukken in waterJohn West Tonijnstukken Water 12x145gr1,85
Alternatief
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
505
Koolhydraten
7
Vetten
33
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
44
Vezels
2
Zout
2.3
Suiker
0