0
Winkelmand

Fruit-chocoladetaartje

Probeer eens dit fruit-chocoladetaartje!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 220 graden Celsius.
  2. Beboter 4 vormpjes.
  3. Strooi het cacao- poeder in de vormpjes.
  4. Smelt boter en chocolade in een kom boven een pan met water op laag vuur.
  5. Klop de eieren met de suiker met de mixer tot een stevig geheel.
  6. Laat het chocolademengsel een beetje afkoelen en spatel voorzichtig door het eimengsel.
  7. Voeg amandelpoeder toe.
  8. Vul de bakjes tot 2/3 met beslag.
  9. Bak 14 minuten in de oven.
  10. Haal uit de oven en serveer direct.
  11. Maak de taartjes extra romantisch met gesui- kerde rozenblaadjes.
  12. Smeer hiervoor onbespoten rozenblaadjes in met eiwit en bestrooi ze met fijne kristalsuiker.
  13. Droog ze op 35 graden Celsius in de oven. Let op: de rozenblaadjes zijn niet eetbaar.

Ingrediënten

4 personen

85 gram roomboter plus extra om te smeren

2 eetlepels cacaopoeder

160 gram donkere chocolade

3 eieren grote

50 gram suiker

2 eetlepels amandelpoeder

poedersuiker (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Roomboter ongezouten product photo
Roomboter ongezoutenSuperunie Roomboter Ongezouten Zuivelmeester 40x250g Doos1,89
Alternatief
1
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade2,09
1
Tony's Chocolonely Donkere melk 42% pretzel toffee product photo
Tony's Chocolonely Donkere melk 42% pretzel toffeeTony's Chocolonely Chocolade Classic Donkere Melk pretzel toffee 180 GRM verpakt, wikkel2,89
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
Alternatief
1

Niet beschikbaar

amandelpoeder
Geen product gevonden

Alternatief