0
Winkelmand

Fruit-kokoslolly

Probeer ook eens deze fruit-kokoslolly!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak een kleine opening in de abrikozen en druk er een stukje fudge en een pecannoot in.
  2. Laat de chocolade smelten boven een pannetje met een laagje kokend water (au bain-marie). Roer de chocolade goed door tot alle klontjes verdwenen zijn en houd warm.
  3. Steek de abrikozen aan een stokje en haal ze door de gesmolten chocolade. Laat heel even drogen en bestrooi dan met de kokos.
  4. Leg de lolly's op een stuk bakpapier of zet ze in een glaasje en laat helemaal hard worden.

Ingrediënten

15 personen

20 gedroogde abrikozen geweld

10 fudgesnoepjes gehalveerd

20 pecannoten

200 gram witte chocolade

20 gram kokosrasp

Ingrediënten

Voor 15 personen

Abrikozen zonder pit product photo
Abrikozen zonder pitAbrikozen 250gr2,99
Alternatief
4
Lonka Fudge caramel product photo
Lonka Fudge caramelLonka Fudge caramel1,84
Alternatief
1
g'woon Pecannoten ongebrand ongezouten product photo
g'woon Pecannoten ongebrand ongezouteng'woon Pecannoten ongebrand ongezouten2,92
Alternatief
1
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,49
Alternatief
2
8718924017227 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
135
Koolhydraten
14
Vetten
8
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0