0
Winkelmand

Fruitige kokosvla met hazelnotenpraliné

Probeer eens deze fruitige kokosvla met hazelnotenpraliné!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de suiker met 2 eetlepels water in een steelpan op een lage stand.
  2. Roer tot de suiker is opgelost.
  3. Breng aan de kook zonder te roeren en bestrijk de binnenkant van de pan net boven de siroop met water zodat er geen suikerkristallen kunnen ontstaan.
  4. Laat de siroop 2-3 minuten doorkoken tot een goudbruine karamel.
  5. Voeg de hazelnoten toe.
  6. Schenk de massa voorzichtig op de bakplaat en laat dun uitlopen.
  7. Laat afkoelen en breek de praliné in stukjes.
  8. Klop de slagroom lobbig en schep deze met de likeur door de vla.
  9. Schep de vla in glazen, verdeel de vruchten erover en garneer met stukjes hazelnotenpraliné.

Ingrediënten

4 personen

175 gram suiker

75 gram hazelnoten gehakt

200 milliliter slagroom

2 eetlepels kokoslikeur
of
2 eetlepels kokos gemalen

500 milliliter blanke vla

200 gram witte druiven zonder pit

0.5 galiameloen geschild, in blokjes

2 kiwi's geschild, in blokjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
8710466236821 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
8410024700015 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
90433726 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624260262 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Pitloze witte druiven product photo
Pitloze witte druivenDruiven wit pitloos, Coop, 500 gram2,29
Alternatief
1
8436538084816 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
2136400000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
710
Koolhydraten
83
Vetten
38
Verzadigde vetten
18
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0