0
Winkelmand

Fusilli met gorgonzola en walnoten

Probeer ook eens deze fusilli met gorgonzola en walnoten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de room op een lage stand en laat de gorgonzola erin smelten.
  2. Rooster de walnoten met de tijm geurig en knapperig in een droge koekenpan. Bestrooi met wat zout.
  3. Breng intussen ruim water met zout aan de kook en kook de pasta beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.
  4. Schep de saus en de Parmezaanse kaas erdoor en breng op smaak met versgemalen peper en nootmuskaat.

Ingrediënten

4 personen

200 milliliter slagroom

200 gram gorgonzola in stukjes

50 gram walnoten gepeld, gehakt

1 eetlepel verse tijm

300 gram fusilli

50 gram Parmezaanse kaas geraspt

nootmuskaat (naar smaak toevoegen) naar smaak

Ingrediënten

Voor 4 personen

Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
2
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1
Grand'Italia Salade pasta volkoren product photo
Grand'Italia Salade pasta volkorenGrand'Italia Salade pasta volkoren2,29
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalenVerstegen nootmuskaat gemalen 40 g Pot2,35
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
760
Koolhydraten
57
Vetten
47
Verzadigde vetten
25
Eiwitten
27
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0