0
Winkelmand

Fusilli met rode saus en kruimgehakt

We eten vandaag deze pasta met rode saus en kruimgehakt!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met water aan de kook. Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en bewaar met een scheutje olijfolie in de pan.
  2. Verhit ondertussen een scheutje olie in een koekenpan en bak het kruimgehakt 5 minuten, voeg de roerbakgroenten toe en bak 4 minuten mee. Voeg tot slot de pastasaus toe en verwarm nog 3 minuten mee.
  3. Giet de saus over de fusilli en roer goed door.
  4. Verdeel de pasta met bolognesesaus het kruimgehakt over de borden.
  5. Eet smakelijk!

Ingrediënten

4 personen

400 gram Italiaanse roerbakgroenten

220 gram kruimgehakt

400 gram fusilli

400 gram pastasaus bolognese

Ingrediënten

Voor 4 personen

Italiaanse roerbakgroenten voordeelverpakking product photo
Italiaanse roerbakgroenten voordeelverpakkingUnbranded Italiaanse roerbakgroenten 600 GRM VERPAKT2,75
Alternatief
1
Vivera Kruimgehakt product photo
Vivera KruimgehaktVivera Kruimgehakt 175 g Tray2,59
2
Grand'Italia Fusilli tradizionali product photo
Grand'Italia Fusilli tradizionaliGrand'Italia Fusilli Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
Spagheroni Bolognese pastasaus product photo
Spagheroni Bolognese pastasausHeinz Pastasaus Spagheroni Bolognese 520 g Bus2,49
Alternatief
1

Alternatief