0
Winkelmand

Fusilli met salami en mozzarella

Probeer ook eens deze fusilli met salami en mozzarella!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de fusilli met zout beetgaar. Verhit de eetlepels olijfolie en fruit hierin de ui lichtbruin.
  2. Voeg de salami verse rozemarijn toe en bak deze circa 3 minuten mee.
  3. Giet de pasta af en vang een beetje kookvocht op. Schep de pasta door het salamimengsel en voeg een scheutje kookvocht toe.
  4. Verwarm en voeg zonder te koken de kookroom en mozzarella toe. Serveer als de mozzarella licht gesmolten is.

Ingrediënten

4 personen

350 gram fusilli

2 eetlepels olijfolie

1 ui in dunne ringen

250 gram salami in stukjes

0.5 eetlepel verse rozemarijn gehakt, naaldjes

100 milliliter kookroom

1 bol mozzarella in blokjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Salade pasta volkoren product photo
Grand'Italia Salade pasta volkorenGrand'Italia Salade pasta volkoren2,49
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Trots van Coop Authentieke salami product photo
Trots van Coop Authentieke salamiTop! van Coop Authentiek salami2,50
Alternatief
2
Verstegen Rozemarijn product photo
Verstegen RozemarijnDe gedrooge rozemarijnblaadjes zijn heerlijk van smaak, maar doseer met mate vanwege de sterke smaak.2,09
1
8710624205287 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
7611612160056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
745
Koolhydraten
69
Vetten
39
Verzadigde vetten
17
Eiwitten
28
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0