0
Winkelmand

Fusilli met venkel en chorizo

Probeer eens deze fusilli met venkel en chorizo!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar. Snijd intussen de venkel in flinterdunne repen.
  2. Giet de pasta af en laat uitlekken in een vergiet. Zet de pan terug op de warmtebron, verhit hierin de olijfolie en bak de chorizo op een hoge stand knapperig.
  3. Voeg de knoflook, tomatenblokjes en venkel toe en roer door.
  4. Roer de pasta door de saus en serveer met de ricotta en basilicum. Besprenkel eventueel met wat extra olijfolie.

Ingrediënten

4 personen

300 gram fusilli

1 venkelknol

4 eetlepels olijfolie

125 gram chorizo in blokjes

1 teentje knoflook geperst

1 blik tomatenblokjes

250 gram ricotta

1 handje basilicum alleen de blaadjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Salade pasta volkoren product photo
Grand'Italia Salade pasta volkorenGrand'Italia Salade pasta volkoren2,29
1
Venkel product photo
VenkelVenkel0,89
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke spaanse chorizo product photo
Trots van Coop Authentieke spaanse chorizoTop! van Coop Authentiek spaanse chorizo2,50
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
g'woon Tomatenblokjes in tomatensap product photo
g'woon Tomatenblokjes in tomatensapg'woon Tomatenblokjes 400gr0,49
Alternatief
1
Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
605
Koolhydraten
63
Vetten
29
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
22
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0