0
Winkelmand

Galette met blauwe kaas en cantharellen

Probeer ook eens deze galette met blauwe kaas en cantharellen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en de eieren en laat even rusten.
  2. Bak steeds in een beetje boter 8 knapperige pannenkoeken in een grote koekenpan en houd ze warm in de oven.
  3. Bak intussen in een andere koekenpan in de rest van de boter de cantharellen op hoge stand mooi bruin en gaar.
  4. Breng op smaak met zout en versgemalen peper en schep de peterselie en blauwe kaas erdoor.
  5. Leg de pannenkoeken op borden. Schep er een lepel vulling op en klap dubbel. Schep er nogmaals een lepel vulling op en klap nogmaals dubbel. Serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

1 pak meergranen pannenkoekmix

900 milliliter melk

4 eieren

50 gram boter

400 gram cantharellen schoongeveegd

1 bosje verse peterselie fijngehakt

150 gram blauwe kazen

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710466266224 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
2381656000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Niet beschikbaar

cantharellen
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
760
Koolhydraten
84
Vetten
31
Verzadigde vetten
18
Eiwitten
34
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0