0
Winkelmand

Garam masala-kruiden

Deze garam masala kruidenmix maak je eenvoudig zelf!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng het komijnpoeder (djinten) met korianderpoeder (ketoembar), kardemompoeder, de gemalen zwarte peper, kaneelpoeder, kruidnagelpoeder, nootmuskaat en naar wens chilipoeder en gemberpoeder (djahé).
  2. Bewaar de garam masala in een goed afgesloten pot.

Ingrediënten

2 eetlepels komijnpoeder (djinten)

3 eetlepels korianderpoeder (ketoembar)

3 eetlepels kardemompoeder

3 theelepels zwarte peper

2 theelepels kaneelpoeder

1 theelepel kruidnagelpoeder

1 theelepel nootmuskaat

2 theelepels chilipoeder

1 theelepel gemberpoeder (djahé)

Ingrediënten

Voor 0 personen

Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
8712200067562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200951205 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Zwarte peper product photo
Verstegen Zwarte peperVerstegen zwarte peper 40 g Pot2,85
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
8712200082138 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalenVerstegen nootmuskaat gemalen 40 g Pot3,19
Alternatief
1
Verstegen Chilipoeder product photo
Verstegen ChilipoederVerstegen chili poeder 35 g Pot2,39
1
87334180 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief