0
Winkelmand

Garam masala-kruiden

Deze garam masala kruidenmix maak je eenvoudig zelf!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng het komijnpoeder (djinten) met korianderpoeder (ketoembar), kardemompoeder, de gemalen zwarte peper, kaneelpoeder, kruidnagelpoeder, nootmuskaat en naar wens chilipoeder en gemberpoeder (djahé).
  2. Bewaar de garam masala in een goed afgesloten pot.

Ingrediënten

2 eetlepels komijnpoeder (djinten)

3 eetlepels korianderpoeder (ketoembar)

3 eetlepels kardemompoeder

3 theelepels zwarte peper

2 theelepels kaneelpoeder

1 theelepel kruidnagelpoeder

1 theelepel nootmuskaat

2 theelepels chilipoeder

1 theelepel gemberpoeder (djahé)

Ingrediënten

Voor 0 personen

Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
Verstegen Koriander gemalen product photo
Verstegen Koriander gemalenVerstegen Koriander gemalen 33 g Pot2,25
Alternatief
1
Verstegen Kardemom product photo
Verstegen KardemomVerstegen Kardemom heel 30 g Pot2,59
Alternatief
1
Verstegen Zwarte peper product photo
Verstegen Zwarte peperVerstegen zwarte peper 40 g Pot2,85
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,09
Alternatief
1
Verstegen Kruidnagel gemalen product photo
Verstegen Kruidnagel gemalenVerstegen Kruidnagel gemalen 35 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalenVerstegen nootmuskaat gemalen 40 g Pot2,35
Alternatief
1
Verstegen Chilipoeder product photo
Verstegen ChilipoederVerstegen chili poeder 35 g Pot1,95
1
Sum & Sam Djahe product photo
Sum & Sam DjaheSum & Sam Djahe 26gr Pot0,71
Alternatief
1

Alternatief