0
Winkelmand

Garnalencocktail met appel en cocktailsaus van René Pluijm

Een garnalencocktail hoort bij de kerstdagen, vindt René.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de bacon knapperig in een droge koekenpan en hak de plakjes daarna in kleine stukjes.
  2. Verdeel de ijsbergsla over de bodem van twee glazen.
  3. Doe dit ook met de stukjes appel en bleekselderij en besprenkel met het sap van de halve citroen.
  4. Open het bakje Hollandse garnalen en verdeel over de twee glazen.
  5. Giet de cocktailsaus erover en garneer met een schijfje citroen.

Ingrediënten

2 personen

2 plakjes bacon

0.25 krop ijsbergsla fijngesneden

0.25 granny Smith appel fijngesneden

1 kleine stengel bleekselderij fijngesneden

0.5 citroen

2 schijfjes citroen garnering

2 Garnalencocktail trio inclusief sauzen

Ingrediënten

Voor 2 personen

Coop Bacon 1 ster product photo
Coop Bacon 1 sterCoop Bacon1,93
Alternatief
1
IJsbergsla naturel product photo
IJsbergsla naturelUnbranded IJsbergsla 100 GRM VERPAKT0,85
Alternatief
1
2137120000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,09
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Tapas trio tapenade product photo
Coop Tapas trio tapenadeCoop Tapas trio tapenade3,00
Alternatief
1

Alternatief