0
Winkelmand

Garnalencocktail met avocado en pittige saus

Geef een pittig tintje aan deze garnalencocktail met een pittige saus.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de slagroom lobbig en meng met de mayonaise, de tomatenketchup, de cognac, het paprikapoeder, de worcestersaus en de tabasco. Breng op smaak met een snuf zout.
  2. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees eruit en bewaar de lege schillen. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Verdeel de ijsbergsla en de blokjes avocado over 4 avocado schillen. Schep hier de Hollandse garnalen op en lepel tot slot de saus erover. Snijd de limoen in 4 parten en garneer elk gerecht met een partje.

Ingrediënten

4 personen

80 milliliter slagroom

2 eetlepels mayonaise

2 eetlepels tomatenketchup

1 eetlepel cognac

1 snufje paprikapoeder

3 druppels worcestersaus

3 druppels tabasco

200 gram Hollandse garnalen

100 gram ijsbergsla

2 stuks rijpe avocado's

Ingrediënten

Voor 4 personen

Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Heinz Tomatenketchup Top Down product photo
Heinz Tomatenketchup Top DownHeinz Ketchup Tomato 460 g Fles1,85
Alternatief
1
5410293752015 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mildVerstegen paprikapoeder mild 38 g Pot1,95
Alternatief
1
5000111041010 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Tabasco Rode pepersaus product photo
Tabasco Rode pepersausTABASCO PEPERSAUS ROOD 60 ML DOOS2,39
Alternatief
1
Hollandse garnalen product photo
Hollandse garnalenHollandse garnalen4,79
Alternatief
2
IJsbergsla naturel product photo
IJsbergsla naturelUnbranded IJsbergsla 100 GRM VERPAKT0,85
Alternatief
1
8718963172642 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief