0
Winkelmand

Garnalenspiesjes met mango en limoensalsa

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer met een staafmixer de basilicum, peterselie, knoflook, limoenrasp, -sap en olijfolie tot een salsa. Voeg eventueel een scheutje water toe en breng op smaak met zout en peper.
  2. Rijg de garnalen en mangoblokjes om en om aan de satéprikkers. Verhit een grillpan op middelhoge stand en gril hierin de garnalenspiesjes in circa 6 minuten rondom gaar en goudbruin. Besprenkel met de limoensalsa en serveer direct.

Ingrediënten

1 handje basilicum

1 handje peterselie

0.5 teentje knoflook

1 limoen rasp en sap

6 eetlepels olijfolie

500 gram grote garnalen ontdooid, diepvries

2 mango's in blokjes

Ingrediënten

Voor 0 personen

8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Heks'nkaas Origineel product photo
Heks'nkaas OrigineelHEKS'NKAAS® smeerdip Origineel 200 g bakje2,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,39
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Grote garnalen product photo
Grote garnalenGrote garnalen2,79
Alternatief
5
EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,79
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
165
Koolhydraten
11
Vetten
8
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
11
Vezels
2
Zout
0
Suiker
0