0
Winkelmand

Gebakken funghi met pancetta en knoflook

Probeer eens deze gebakken funghi met pancetta en knoflook!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie met de knoflook en tijm op een lage stand tot het begint te geuren, maar de knoflook nog niet verkleurt.
  2. Voeg de pancetta en champignons toe en bak op middelhoge stand snel om en om. Breng op smaak met zout en peper en serveer warm.

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels olijfolie

4 teentjes knoflook grof gehakt

2 theelepels tijm alleen de blaadjes

75 gram pancetta fijngesneden
of
75 gram ontbijtspek fijngesneden

500 gram kastanjechampignons schoongeveegd, in kwarten

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Fiorucci Pancetta product photo
Fiorucci PancettaFiorucci pancetta 50 gram Vleeswaren1,50
2
Trots van Coop Authentieke ontbijtspek product photo
Trots van Coop Authentieke ontbijtspekOntbijtspek2,31
Alternatief
1
8710725043030 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
150
Koolhydraten
1
Vetten
12
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
8
Vezels
2
Zout
0.6
Suiker
0