0
Winkelmand

Gebakken pangasius met oranjepuree

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil of schrap de wortel schoon (mits nodig).
  2. Schil de aardappels.
  3. Snij de aardappels in gelijke stukken en kook deze gaar.
  4. Kook de wortels in een pan met water en zout gaar.
  5. De kerriepoeder en wat peper en zout uit de molen met elkaar mengen.
  6. De vis ontdooien daarna in de lengte halveren. De vis droog deppen met keukenpapier.
  7. Breng de vis op smaak met de kruidenmengsel.
  8. Haal de vis door de bloem en klop de overtollig bloem eraf.
  9. In een grote koekenpan zonnebloemolie verhitten.
  10. De vis gaar en mooi bruin bakken.
  11. De wortels afgieten en tot een grove puree stampen. Gemberpoeder en koriander erdoor mengen.
  12. De aardappels afgieten droog stomen en breng deze op smaak met boter, peper en zout.

Ingrediënten

10 personen

1500 gram wortelen

50 gram bloem

10 gram kerriepoeder

1250 gram Pangasius

100 mililiter zonnebloemolie

5 gram gemberpoeder

5 gram Koriander gemalen

1500 gram aardappelen

Ingrediënten

Voor 10 personen

g'woon Wortelen extra fijn product photo
g'woon Wortelen extra fijng'woon WORTELEN EXTRA FIJN 370 ML Pot0,85
Alternatief
4
g'woon Patentbloem product photo
g'woon Patentbloemg'woon Patentbloem 1000gr0,49
1
g'woon Kerriepoeder product photo
g'woon KerriepoederG'woon Kerriepoeder 48 gram0,86
Alternatief
1
Vismarine Pangasiusfilet product photo
Vismarine PangasiusfiletVis Marine Pangasius filet 540g zak2,92
Alternatief
3
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
Verstegen Koriander gemalen product photo
Verstegen Koriander gemalenVerstegen Koriander gemalen 33 g Pot2,29
Alternatief
1
Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen4,29
Alternatief
1

Alternatief