0
Winkelmand

Gebakken worstjes met druiven

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie en bak hierin de venkel circa 10 minuten op middelhoge stand. Voeg de worstjes toe en bak 10 minuten verder op een lage stand.
  2. Voeg de druiven toe en bak circa 8 minuten mee, tot de druiven licht gekleurd zijn. Giet de balsamicoazijn erbij en verwarm 1 minuut mee.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels olijfolie

1 venkelknol in dunne ringen

8 chipolataworstjes
of
8 saucijzen

100 gram druiven

3 eetlepels balsamicoazijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3592 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Runderchipolata product photo
RunderchipolataCoop Runderchipolata 8 x 40 gram3,49
1
Varkenssaucijs fijn 3 stuks product photo
Varkenssaucijs fijn 3 stuksCoop Varkenssaucijs fijn 3 x 100 gram2,29
Alternatief
1
Pitloze witte druiven product photo
Pitloze witte druivenDruiven wit pitloos, Coop, 500 gram2,29
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
325
Koolhydraten
11
Vetten
24
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
15
Vezels
3
Zout
1.3
Suiker
0