0
Winkelmand

Gebraden rosbief met mosterdsaus

Probeer ook een de gebraden rosbief met mosterdsaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi het vlees met de peper. Verhit de boter en bak het vlees hierin rondom bruin.
  2. Voeg de sjalotjes toe en bak ze 2 minuten mee.
  3. Strooi zout over het vlees. Schenk de rode wijn erbij en stoof de rosbief zachtjes 25 minuten met de deksel op de pan. Keer het vlees af en toe om.
  4. Haal het vlees uit de pan, verpak het in aluminiumfolie en laat het 10 minuten rusten.
  5. Breng intussen het braadvocht aan de kook, roer mosterd en kookroom erdoor en laat de saus iets inkoken.
  6. Snijd de rosbief in plakken, voeg het vleessap bij de saus. Leg het vlees op een warme schaal, giet een beetje saus erover en presenteer er gekookte krielaardappeltjes en rode kool of zuurkool bij.

Ingrediënten

4 personen

300 gram sjalotjes gehalveerd, gepeld

700 gram rosbief

50 gram boter

250 milliliter rode wijn

2 eetlepels grove mosterd

200 milliliter kookroom

Ingrediënten

Voor 4 personen

Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke gegrilde rosbief product photo
Trots van Coop Authentieke gegrilde rosbiefGegrilde rosbief2,79
Alternatief
7
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Coop Rode huiswijn product photo
Coop Rode huiswijnCOOP huiswijn rode wijn 1l3,99
Alternatief
1
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse Mosterd product photo
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse MosterdMostermolen 'De Huisman' BV De echte Zaanse mosterd grof 335 gr pot1,09
Alternatief
1
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
567
Koolhydraten
11
Vetten
31
Verzadigde vetten
17
Eiwitten
52
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0