0
Winkelmand

Geglaceerde wortel met gember en knoflook

Probeer ook eens deze heerlijke geglaceerde wortel met gember en knoflook!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de wortels met een dunschiller en snijd ze in plakken.
  2. Verwarm de boter met de olie op lage stand en laat de wortelrepen hierin al roerend in circa 5 minuten glaceren.
  3. Voeg de gember en knoflook toe en laat nog enkele minuten zachtjes mee fruiten zonder dat ze verkleuren.
  4. Breng de wortel op smaak met zout en peper en serveer in een schaal.

Ingrediënten

4 personen

600 gram winterwortels

50 gram boter

2 eetlepels olijfolie

1 theelepel gemberwortel geraspt

2 teentjes knoflook geperst

Ingrediënten

Voor 4 personen

Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
6
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Gember verpakt product photo
Gember verpaktGember verpakt2,74
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
185
Koolhydraten
8
Vetten
15
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0