0
Winkelmand

Gegratineerde aardappelmousseline

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels met zout gaar. Giet ze af, stamp ze en klop er een luchtige puree van met de knoflook, de olijfolie, de kookroom of melk en de peterselie.
  2. Schep de mousseline in 4 ovenvaste bakjes. Bestrooi met een mengsel van paneermeel of grof gemalen amandel en geraspte kaas. Gratineer onder een hete ovengrill.

Ingrediënten

4 personen

500 gram kruimige aardappels geschild

2 teentjes knoflook geperst

2 eetlepels olijfolie

2 eetlepels kookroom
of
2 eetlepels melk

1 eetlepel platte peterselie gehakt

4 eetlepels paneermeel
of
4 eetlepels amandelen grof gemalen

8 eetlepels belegen kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1.5 l Pak1,55
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
2358655000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
285
Koolhydraten
21
Vetten
18
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0