0
Winkelmand

Gegratineerde gevulde champignons

Opzoek naar een eenvoudig maar lekker borrelhapje? Probeer eens deze gegratineerde gevulde champignons!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Draai de stelen uit de hoedjes van de champignons en hak de steeltjes fijn. Meng de gehakte steeltjes met de tomatentapenade of fijngehakte zongedroogde tomaten op olie.
  2. Vul de champignonhoedjes met dit mengsel en leg een stukje brie erop.
  3. Verhit een beetje olijfolie in de gourmetpannetjes en bak de gevulde champignons 4-5 minuten.
  4. Dek af met een omgekeerd pannetje en bak zo nog 2 minuten. Of gratineer de pannetjes met champignons onafgedekt 2 minuten onder de grill van het gourmetstel.

Ingrediënten

4 personen

200 gram champignons schoongeveegd

2 eetlepels tomatentapenade
of
8 gedroogde tomaten op olie fijngehakt

1 punt brie

4 eetlepels olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Witte champignons product photo
Witte champignonsCoop - fijn 250g0,99
Alternatief
1
Coop Tapas tomaten tapenade product photo
Coop Tapas tomaten tapenadeCoop Tapas tomaten tapenade2,00
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
Président Le brie product photo
Président Le briePresident Le Brie puntje 200g2,29
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1

Alternatief