0
Winkelmand

Gegratineerde gnocchi met gorgonzola en parmezaan

Ontdek deze heerlijke gegratineerde gnocchi met gorgonzola en parmezaan. Perfect voor de vegetariërs of tijdens de vegetarische dag!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de ovengrill. Kook de gnocchi zoals in het basisrecept. Schep uit de pan als ze boven komen drijven en leg ze in de ovenschaal.
  2. Meng in een kom de crème fraîche, gorgonzola en Parmezaanse kaas en verdeel dit mengsel over de gnocchi.
  3. Bestrooi met wat peper en schuif onder de grill. Gratineer de kaas op de gnocchi in een paar minuten goudbruin.
  4. Laat de ovendeur op een kier en controleer regelmatig. Neem uit de oven en bestrooi met de walnoten.
  5. Verdeel de gnocchi over 4 borden. Serveer direct met de rucola erbij.

Ingrediënten

4 personen

1 pak gnocchi kant-en-klaar

50 gram crème fraîche
of
50 gram mascarpone

100 gram gorgonzola verbrokkeld

50 gram Parmezaanse kaas geraspt

50 gram walnoten gepeld, grof gehakt

1 zak rucola

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand Italia Gnocchi di Patate product photo
Grand Italia Gnocchi di PatateGrand'Italia Gnocchi di Patate 500 g Tray1,95
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
635
Koolhydraten
67
Vetten
29
Verzadigde vetten
13
Eiwitten
24
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0