0
Winkelmand

Gegratineerde tilapia met pikante saus

Probeer ook eens deze gegratineerde tilapia met pikante saus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de ovengrill op 220°C. Smelt de boter en roer er 2 eetlepels limoensap door.
  2. Bestrooi de tilapiafilets rondom met zout en versgemalen peper. Leg ze op de bakplaat en giet de botersaus erover. Laat de vis in het midden van de oven 5 minuten bakken.
  3. Roer de mayonaise los met de rest van het limoensap, knoflook, peterselie, peper en cheddar.
  4. Neem de bakplaat uit de oven en lepel de saus over de filets. Gratineer ze nog een paar minuten vlak onder de grill lichtbruin.
  5. Lekker met rijst en sperziebonen of maïs.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels boter

4 eetlepels limoensap

4 tilapiafilets drooggedept

100 gram mayonaise

2 teentjes knoflook geperst

1 bosje platte peterselie fijngehakt

1 rode peper fijngehakt, zonder zaadjes

50 gram cheddarkaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
8016438001610 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Vismarine Tilapia filets product photo
Vismarine Tilapia filetsVismarine Tilapia filets3,99
Alternatief
1
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
ERU Cheddar slices product photo
ERU Cheddar slicesERU Slices Cheddar Naturel smeltkaas 150g1,39
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
440
Koolhydraten
2
Vetten
38
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
22
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0