0
Winkelmand

Gegratineerde tortillachips met zoete aardappel, mais en bonen

Het is gegarandeerd smullen met deze vegetarische nachoschotel met tortillachips, zoete aardappel, mais en bonen.

Bereiding
Ingredi├źnten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220┬║C. Kook de aardappelblokjes circa 5 minuten voor en giet ze af. Verhit de olijfolie en bak hierin de aardappelblokjes krokant. Schep de mais, rode peper, kidneybonen en tomaten erdoor en roerbak 3-4 minuten.
  2. Schep dit mengsel in een ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover met daarop schepjes tacosaus en zure room. Bestrooi met de kaas en zet circa 10 minuten in de oven, tot de kaas licht gesmolten is. Bestrooi voor het serveren met de koriander.

Ingredi├źnten

4 personen

4 zoete aardappels

2 eetlepels olijfolie

1 blikje mais

1 rode peper

1 blikje kidneybonen

250 gram trostomaten

200 gram tortillachips naturel

1 potje tacosaus

200 gram zure room

100 gram oude kaas

2 eetlepels koriander

Ingredi├źnten

Voor 4 personen

Aardappelblokjes zoet product photo
Aardappelblokjes zoet3,02
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneel3,79
Alternatief
1
Bonduelle Crispy maïs product photo
Bonduelle Crispy maïs1,05
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peper1,00
Alternatief
1
g'woon Kidneybonen product photo
g'woon Kidneybonen0,68
Alternatief
1
Cocktail trostomaten product photo
Cocktail trostomaten2,89
Alternatief
1
g'woon Tortilla chips naturel product photo
g'woon Tortilla chips naturel0,54
Alternatief
2
Santa Maria Taco saus mild product photo
Santa Maria Taco saus mild1,65
Alternatief
1
Melkan zure room product photo
Melkan zure room0,89
Alternatief
2
Beemster Oude kaas plakken product photo
Beemster Oude kaas plakken2,75
Alternatief
1
Verse koriander product photo
Verse koriander1,53
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
725
Koolhydraten
76
Vetten
36
Verzadigde vetten
17
Eiwitten
19
Vezels
12
Zout
2.7
Suiker
0