0
Winkelmand

Gegrilde biefstuk met rozemarijn, knoflook en gorgonzola ‘melt'

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de rozemarijn in een kom met de olie en knoflook en wentel de biefstukken erdoorheen.
  2. Maal er peper over en laat het vlees 30 minuten voor bereiding afgedekt buiten de koelkast marineren.
  3. Verwarm de ovengrill. Verhit een grillpan op middelhoge stand en gril hierin de biefstukken in circa 2 minuten per kant medium gaar.
  4. Leg op elke biefstuk een stukje gorgonzola en schuif de pan vlak onder de grill. Laat de kaas in 1 minuut licht smelten.
  5. Schep de biefstukken op voorverwarmde borden en verdeel wat rucola erover. Serveer direct. Lekker met ovengebakken aardappels.

Ingrediënten

4 personen

1 takje rozemarijn fijngehakt

1 eetlepel olijfolie

2 teentjes knoflook geperst

4 biefstukken van gelijk formaat

150 gram gorgonzola in 4 stukken

1 handje rucola

Ingrediënten

Voor 4 personen

Verstegen Rozemarijn product photo
Verstegen RozemarijnDe gedrooge rozemarijnblaadjes zijn heerlijk van smaak, maar doseer met mate vanwege de sterke smaak.2,09
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Biefstuk product photo
BiefstukBiefstuk21,98
Alternatief
1
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
295
Koolhydraten
0
Vetten
16
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
36
Vezels
0
Zout
1.5
Suiker
0