0
Winkelmand

Gegrilde karbonade met rozemarijn en knoflook

Probeer ook eens gegrilde karbonade met rozemarijn en knoflook!

Bereiding
Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Maak rondom in de karbonades kleine sneetjes met de punt van een scherp mes.
  2. Steek de rozemarijn en knoflook in de sneetjes en bestrijk het vlees met olie. Bestrooi met grove zoutkorrels en grofgemalen peper.
  3. Leg het vlees op de barbecue op een stuk aluminiumfolie om verbranden van kruiden en knoflook te voorkomen. Rooster het vlees om en om gaar.
  4. Lekker met geroosterde puntpaprika's of tomaten.

Ingrediƫnten

4 personen

4 schouderkarbonades

2 takjes rozemarijn in stukjes

2 teentjes knoflook in plakjes

2 eetlepels olijfolie

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

2310050000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
325
Koolhydraten
1
Vetten
23
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
29
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0