0
Winkelmand

Gegrilde kipspiesjes met salsa verde

Bereiding
Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Pureer met een staafmixer de peterselie, basilicum, knoflook, ansjovis, kappertjes en 5 eetlepels olijfolie tot een salsa verde. Voeg eventueel een scheutje water toe om de saus wat vloeibaarder te maken en breng op smaak met zout en peper.
  2. Rijg de kipblokjes aan de sateĢprikkers. Verhit de overige olie in de grillpan en gril hierin de kipspiesjes in circa 8 minuten rondom gaar en goudbruin. Serveer met de salsa verde.

Ingrediƫnten

1 bosje platte peterselie

1 bosje basilicum

1 teentje knoflook

3 ansjovisfilets

6 eetlepels olijfolie

300 gram kipfilets in blokjes

Ingrediƫnten

Voor 0 personen

Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8718882998675 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
115
Koolhydraten
0
Vetten
9
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0.7
Suiker
0