0
Winkelmand

Gegrilde vis met pesto

Pesto uit Genova, ham uit Parma. Italiaanser wordt het bijna niet op je bord, met dit zonnige grillgerecht.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de kabeljauw, dep ’m droog en snijd ’m in 4 delen.
  2. Leg op een stuk vershoudfolie 2 plakken ham en laat ze elkaar iets overlappen. Smeer er een halve eetlepel pesto op.
  3. Leg de kabeljauw erop. Rol de ham voorzichtig om de vis en wikkel de folie eromheen. Leg de pakketjes tien minuten in de vriezer om op te stijven.
  4. Gril de vis in een grillpan met olijfolie in tien minuten gaar. Keer halverwege.

Ingrediënten

4 personen

600 gram kabeljauwfilet

8 plakken parmaham

1 eetlepel olijfolie

2 eetlepels Top! van Coop pesto Genovese

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725022189 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
8719189104332 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Top! van Coop Pesto genovese product photo
Top! van Coop Pesto genoveseTop! van Coop pesto Genovese 135g pot2,59
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
235
Koolhydraten
0
Vetten
12
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
32
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0