0
Winkelmand

Gehaktballetjes met tomaat en olijven

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC. Kneed het gehakt met het ei, de olijven, de tomaatjes, Italiaanse kruiden, tomatenpuree, paneermeel, zout en peper.
  2. Vorm met vochtige handen circa 8 balletjes van het gehakt. Leg ze op de bakplaat en bak circa 25 minuten in het midden van de oven. Keer halverwege om.

Ingrediënten

4 personen

500 gram rundergehakt

1 ei losgeklopt

100 gram zwarte olijven grof gehakt

100 gram zongedroogde tomaatjes fijngesneden, op olie

2 theelepels Italiaanse kruiden

1 blikje tomatenpuree 70 g

3 eetlepels paneermeel
of
2 beschuiten verkruimeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

8713526800307 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
g'woon Zwarte olijven zonder pit product photo
g'woon Zwarte olijven zonder pitg'woon zwarte olijven zonder pit 220g0,99
Alternatief
1
3585510011731 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Italiaanse kruiden product photo
Verstegen Italiaanse kruidenVerstegen Italiaanse kruiden 50 g Pot3,15
Alternatief
1
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerd product photo
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerdg'woon tomatenpuree dubbel geconcentreerd 70gr0,35
Alternatief
1
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
Beschuitbollen product photo
BeschuitbollenBeschuitbollen1,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
445
Koolhydraten
20
Vetten
26
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
30
Vezels
6
Zout
1.8
Suiker
0