0
Winkelmand

Gehaktbalspiesjes met gremolata

Heerlijke gehaktbalspiesjes met gremolata! Deze combinatie is het uitproberen zeker waard.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Week het broodkruim in de melk en laat circa 5 minuten staan. Voeg het gehakt, 1 teentje knoflook en de tijm toe en meng goed. Vorm kleine balletjes van dit mengsel.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gehaktballetjes gaar en bruin.
  3. Meng intussen de rode peper met de citroenrasp, peterselie, overige knoflook en een snufje zout.
  4. Steek circa 3 gehaktballetjes aan een prikker en bestrooi met de gremolata.

Ingrediënten

6 personen

70 gram broodkruim

60 milliliter melk

750 gram gehakt

2 teentjes knoflook geperst

1 theelepel tijm

2 eetlepels olijfolie

1 rode peper fijngehakt

1 citroen rasp

4 eetlepels peterselie fijngehakt

Ingrediënten

Voor 6 personen

Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
8713526800307 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Niet beschikbaar

broodkruim
Geen product gevonden

Alternatief