0
Winkelmand

Gehaktbrood met yoghurtsaus

Probeer eens dit gehaktbrood met yoghurtsaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op180 graden Celsius.
  2. Meng het gehakt met alle ingrediënten en kneed alles goed door elkaar.
  3. Vet een cakevorm in met boter en doe het gehaktmengsel in de vorm.
  4. Bak het gehaktbrood 35 minuten in de oven.
  5. Haal het gehaktbrood daarna uit de oven en keer de cakevorm om.
  6. Snijd het gehaktbrood in dunne plakken.
  7. Het gehaktbrood is zowel warm als koud te eten.
  8. Maak de yoghurtsaus door alle ingrediënten te mengen.
  9. Breng op smaak met zout en peper en voeg naar wens fijngehakte peterselie en bieslook toe.

Ingrediënten

8 personen

500 gram Duurzaam Varkensvlees half-om-half gehakt

1 ui fijngehakt

2 tenen knoflook geperst

5 beschuiten verkruimeld

150 milliliter den Eelder Volle Boerenyoghurt

2 eetlepels mosterd

0.5 geraspte citroenschil

2 eetlepels tijm

2 eetlepels bieslook fijngeknipt

4 eieren

1 theelepel geraspte nootmuskaat

zout (naar smaak toevoegen)

peper (naar smaak toevoegen)

boter (naar smaak toevoegen)

100 milliliter crème fraîche

2 tenen knoflook geperst

1 potje verse peterselie

1 potje verse bieslook

150 milliliter den Eelder Volle Boerenyoghurt

peper (naar smaak toevoegen)

zout (naar smaak toevoegen)

Voor de yoghurtsaus:

2 eetlepels mayonaise

Ingrediënten

Voor 8 personen

Gehakt half om half product photo
Gehakt half om halfCoop Half om half gehakt3,09
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Beschuitbollen product photo
BeschuitbollenBeschuitbollen1,49
Alternatief
2
Den Eelder volle boeren yoghurt product photo
Den Eelder volle boeren yoghurtden Eelder Boeren Volle Yoghurt 1 L1,89
Alternatief
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
8422480091033 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalenVerstegen nootmuskaat gemalen 40 g Pot3,19
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen 4-Seizoenen peper product photo
Verstegen 4-Seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1
g'woon Halvarine product photo
g'woon Halvarineg'woon Halvarine 500gr0,75
Alternatief
1
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief