0
Winkelmand

Geitenkaasbolletjes in pistachekruim

Bijna te mooi om op te eten, deze bal.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de geitenkaas met de crème fraîche en het komijnpoeder.
  2. Breng op smaak met een beetje peper.
  3. Rol balletjes van de geitenkaas.
  4. Hak de pistachenoten in kleine stukjes.
  5. Rol de balletjes door de gehakte pistachenoten.
  6. Steek er een stokje in.

Ingrediënten

4 personen

180 gram zachte verse geitenkaas

1 eetlepel crème fraîche

1 theelepel komijnpoeder

1 snufje peper

120 gram pistachenoten

Ingrediënten

Voor 4 personen

Coop Geitenkaas vers product photo
Coop Geitenkaas versChèvre naturel 144gr. Geitenroomkaas 50+ met witschimmel2,00
Alternatief
2
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
Verstegen 4-Seizoenen peper product photo
Verstegen 4-Seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1
g'woon Pistachenoten product photo
g'woon Pistachenoteng'woon gezouten pistache noten 150gr1,88
Alternatief
1

Alternatief