0
Winkelmand

Gekonfijte venkel

Probeer eens deze gekonfijte venkel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de venkelknollen in kwarten en verwijder de harde kern. Kook de parten circa 10 minuten in ruim water met zout en giet af.
  2. Verwarm de olijfolie met de knoflook op een lage stand en leg de venkelparten erin.
  3. Schep om en leg het deksel op de pan. Laat de venkel in 10-15 minuten zacht worden.

Ingrediënten

2 personen

2 venkelknollen

100 milliliter olijfolie

4 teentjes knoflook gepeld

Ingrediënten

Voor 2 personen

3592 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1

Alternatief