0
Winkelmand

Gekruide borrelnootjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170°C. Meng de kruiden en specerijen met een mespunt peper, het zeezout en de basterdsuiker. Schep de noten en olijfolie erdoor.
  2. Verdeel de notenmix over een bakplaat en zet deze 10-15 minuten in het midden van de oven tot de noten licht kleuren. Schep af en toe om.
  3. Laat het mengsel iets afkoelen. Bewaar de borrelnotjes eventueel in een afgesloten trommel.

Ingrediënten

5 personen

1 theelepel komijnpoeder (djinten)

1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)

1 theelepel gedroogde dille

1 theelepel kaneelpoeder

1 theelepel kurkuma

2 theelepels zeezout

2 eetlepels bruine basterdsuiker

300 gram ongezouten gemengde noten

2 eetlepels olijfolie

Ingrediënten

Voor 5 personen

Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
Verstegen Koriander gemalen product photo
Verstegen Koriander gemalenVerstegen Koriander gemalen 33 g Pot2,29
Alternatief
1
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Verstegen Kurkuma gemalen product photo
Verstegen Kurkuma gemalenVerstegen Kurkuma gemalen 47 g Pot2,25
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Van Gilse Donkere basterdsuiker product photo
Van Gilse Donkere basterdsuikerVan Gilse Donkere Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,79
Alternatief
1
g'woon Chocolade kruitnoten mix product photo
g'woon Chocolade kruitnoten mixg'woon Chocolade kruitnoten mix1,49
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
445
Koolhydraten
13
Vetten
37
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
13
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0