0
Winkelmand

Gele paprikagazpacho met kaascrostini

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170ºC. Week 100 gram stokbrood in 150 ml olijfolie en de azijn en laat 10 minuten staan.
  2. Snijd intussen de rest van het brood in sneetjes en meng met de rest van de olijfolie en 1 teentje knoflook. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en rooster de crostini circa 8 minuten in de oven.
  3. Pureer het broodmengsel met de paprika's, ui, overige knoflook en specerijen tot een gladde soep. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de soep met ringetjes bieslook en serveer met de kaascrostini.

Ingrediënten

4 personen

250 gram stokbroden zonder korst, van oud brood

200 milliliter olijfolie

4 eetlepels wittewijnazijn

2 teentjes knoflook geperst

40 gram Parmezaanse kaas geraspt

1 kilogram gele paprika

1 ui

0.5 theelepel kurkuma

0.5 theelepel komijnpoeder (djinten)

bieslook (naar smaak toevoegen) om te garneren

Ingrediënten

Voor 4 personen

2151020000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
3480 product photo
Alternatief
6
Momenteel niet beschikbaar
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
1
Verstegen Kurkuma gemalen product photo
Verstegen Kurkuma gemalenVerstegen Kurkuma gemalen 47 g Pot2,25
1
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
715
Koolhydraten
42
Vetten
54
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
12
Vezels
8
Zout
0.9
Suiker
0