0
Winkelmand

Gemarineerde gele paprika met rozemarijn en knoflook

Probeer ook eens deze heerlijke gemarineerde gele paprika met rozemarijn en knoflook!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Was en droog de paprika's en leg ze in een schaaltje.
  2. Bestrijk ze rondom met wat olie en laat het vel van de paprika's hoog in de oven donkerbruin kleuren.
  3. Keer de paprika's om zodra de bovenkant bruin geblakerd is. Neem ze uit de oven en laat ze afgedekt afkoelen zodat het bruine vel vanzelf loslaat.
  4. Pel de velletjes eraf en snijd het vruchtvlees in brede repen.
  5. Doe die in een bakje en voeg de rest van de ingrediënten toe. Schep even om en laat afgedekt in de koelkast enkele uren marineren.
  6. In een brandschone, afgesloten pot in de koelkast zijn de paprika's een week houdbaar.

Ingrediënten

4 personen

4 gele paprika's

4 gele paprika's

3.5 eetlepels olijfolie

1 takje rozemarijn

2 teentjes knoflook in plakjes

2 eetlepels blanke azijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

3480 product photo
Alternatief
4
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Bio+ Natuurazijn product photo
Bio+ NatuurazijnBio+ natuurazijn 1l fles0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
110
Koolhydraten
5
Vetten
9
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0