0
Winkelmand

Gemarineerde kippenvleugeltjes

Probeer ook eens deze heerlijke gemarineerde kippenvleugeltjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de kippenvleugels naast elkaar op de bakplaat en giet de marinade er weer over. Bak ze in 25-30 minuten in het midden van de oven en keer ze af en toe om.
  2. Verhit de olie. Bak hierin de krieltjes in 3 minuten rondom lichtbruin. Schep de tomaatjes erdoor en zet ze, bestrooid met zout en versgemalen peper, naast de kippenvleugels in de oven.
  3. Kook intussen de broccoli beetgaar. Serveer de kippenvleugeltjes met de krieltjes, tomaatjes en broccoli.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram kippenvleugel

450 gram krieltjes voorgekookt

250 gram cherry-/kerstomaatjes

500 gram broccoli in kleine roosjes

voor de marinade

100 milliliter olijfolie

100 milliliter olijfolie

3 eetlepels citroensap

2 teentjes knoflook gehakt

2 takjes verse tijm

2 takjes rozemarijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

2379628000000 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Minikrieltjes voordeelverpakking product photo
Minikrieltjes voordeelverpakkingUNBRANDED Voorgekookte minikrieltjes 600g0,89
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
800
Koolhydraten
25
Vetten
64
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
26
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0