0
Winkelmand

Gemarineerde paprika

Probeer ook eens deze kleurige gemarineerde paprika!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de ovengrill. Halveer de paprika's en verwijder de pitjes. Leg ze onder de hete ovengrill en laat ze zwart blakeren. Haal ze onder de grill vandaan en stop ze in een zak die je afsluit of een kom die je afsluit met vershoudfolie. Na een minuut of 5 kun je zo het vel van de paprika's verwijderen.
  2. Snijd de paprika's in brede repen en besprenkel de paprikarepen met olijfolie. Verdeel er de knoflook, gehakte verse munt en wijnazijn of citroensap over. Laat 2 uur in de koelkast marineren.
  3. Lekker op geroosterd brood.

Ingrediënten

4 personen

2 rode paprika's

2 gele paprika's

2 eetlepels olijfolie

3 teentjes knoflook in plakjes

1 eetlepel verse munt gehakt

2 eetlepels rodewijnazijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

3491 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
3480 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verse munt voordeelverpakking product photo
Verse munt voordeelverpakkingVerse munt voordeelverpakking1,19
Alternatief
1
8710624237264 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
85
Koolhydraten
7
Vetten
5
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0