0
Winkelmand

Gemarineerde venkelsalade met sinaasappel

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verdeel de gemarineerde venkel en ui over 4 kleine borden, leg de plakken sinaasappel erop en bestrooi met de granaatappelpitjes en koriander.

Ingrediënten

4 personen

1 grote venkelknol

2 eetlepels wittewijnazijn

1 eetlepel mosterd

1 theelepel agavesiroop
of
1 theelepel honing

2 eetlepels olijfolie

2 kleine sinaasappels

1 rode ui in dunne halve ringen

1 granaatappel alleen de pitten

1 handje koriander fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

3592 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
BioToday Agavesiroop product photo
BioToday AgavesiroopBioToday Siroop Lichte Agave 250 ml Fles3,60
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1
Gesnipperde rode uien product photo
Gesnipperde rode uienGesnipperde rode uien1,75
Alternatief
1
Granaatappel product photo
GranaatappelGranaatappel1,29
Alternatief
1
8718503613383 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
110
Koolhydraten
11
Vetten
6
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
2
Vezels
3
Zout
0.1
Suiker
0