0
Winkelmand

Geodriehoek-pizza's

Probeer eens deze geodriehoek-pizza's!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Snijd de plakken bladerdeeg diagonaal doormidden. Prik met een vork gaatjes in het deeg en leg de driehoekjes op de bakplaat.
  3. Besmeer de driehoekjes met wat tomatenpuree en verdeel er de geraspte kaas, salami en rozemarijn over.
  4. Bak de driehoekjes in ongeveer 15 minuten goudbruin in de oven.

Ingrediënten

4 plakjes bladerdeeg ontdooid

1 blikje tomatenpuree

50 gram kaas geraspt

4 plakjes salami fijngesneden

1 eetlepel rozemarijn

Ingrediënten

Voor 0 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,97
Alternatief
1
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerd product photo
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerdg'woon tomatenpuree dubbel geconcentreerd 140gr0,49
Alternatief
1
Coop Goudse kaas jong belegen gesneden product photo
Coop Goudse kaas jong belegen gesnedenCoop Goudse kaas jong belegen gesneden2,50
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke salami product photo
Trots van Coop Authentieke salamiTop! van Coop Authentiek salami2,50
Alternatief
1
Verstegen Rozemarijn product photo
Verstegen RozemarijnDe gedrooge rozemarijnblaadjes zijn heerlijk van smaak, maar doseer met mate vanwege de sterke smaak.2,09
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
125
Koolhydraten
9
Vetten
8
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0