0
Winkelmand

Gepocheerde zalm met bosui en mango

Probeer eens deze gepocheerde zalm met bosui en mango!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de sjalotjes en de knoflook
  2. Pureer ze met gember, chilipoeder en ansjovis tot een grove pasta
  3. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de pasta 1 minuut
  4. Voeg water en azijn toe en meng goed
  5. Leg de zalmmoten erin en pocheer ze 3-4 minuten
  6. Keer ze één keer om
  7. Schep de zalm op warme borden
  8. Schep de mango door het pocheervocht en serveer de saus over de vis
  9. Strooi de bosui erover

Ingrediënten

4 personen

3 sjalotjes

1 teentje knoflook

2 theelepels gehakte gember

0.5 theelepel chilipoeder

4 ansjovisfilets

3 eetlepels olijfolie

100 milliliter water

1 eetlepel witte wijnazijn

500 gram zalmfilet ontdooid

1 mango grote, geschild en in blokjes

2 lente-/ bosuitjes in smalle ringen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
8710605092516 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Chilipoeder product photo
Verstegen ChilipoederVerstegen chili poeder 35 g Pot2,39
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
4260325350358 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725022103 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,79
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
443
Koolhydraten
13
Vetten
32
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
27
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0