0
Winkelmand

Gepocheerde zalm met dillemayonaise

Probeer ook eens deze heerlijke gepocheerde zalm met dillemayonaise!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de bouillon met de ui, de bleekselderij en de peterselie tegen de kook aan. Leg de zalmfilet in de pan pocheer ca. 7 minuten.
  2. Houd 4 mooie toefjes dille apart en hak de rest van de blaadjes fijn. Roer de mayonaise met de dille en het citroensap door elkaar.
  3. Schep de vis voorzichtig uit de pan en serveer met de mayonaise.

Ingrediënten

4 personen

500 milliliter visbouillon van 1 tablet

1 ui in halve ringen

1 dunne stengel bleekselderij in stukjes

2 takjes peterselie

600 gram zalmfilets in 4 stukken, met vel

200 milliliter mayonaise

1 bosje dille

0.5 citroen uitgeperst

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
8710725022103 product photo
Alternatief
4
Momenteel niet beschikbaar
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
670
Koolhydraten
5
Vetten
58
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
32
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0